Ingredientai

Jaunos cukinijos 2 vnt.
Česnako skiltelė 2 vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 5 v. š.
Druska 0.5 a. š.
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Stambia tarka sutarkuojame cukinijas ir per marlę nuspaudžiame kiek įmanoma daugiau skysčio – spauskite stipriai, kad cukinija liktų kuo sausesnė.

2. Varškės sūrį ir saulėje džiovintus pomidorus supjaustome smulkiais kubeliais. Į dubenį dedame tarkuotą cukiniją, tarkuotą česnaką, kiaušinį, miltus, druską, pipirus, varškės sūrį ir saulėje džiovintus pomidorus. Viską gerai išmaišome.

3. Keptuvėje įkaitiname aliejų, blynelius formuojame į keptuvę dėdami po didelį šaukštą paruoštos masės. Kepame ant vidutinės ugnies po 4–5 minutes iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrunda.

4. Iškepusius blynelius dedame ant popierinių rankšluosčių – taip pašalinamas nereikalingas riebalų perteklius. Patiekite su grietine arba graikišku jogurtu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Belgiški vafliai su cukinijomis
Reikia pasistengti
25 min.

Belgiški vafliai su cukinijomis

Visus pavergsiantys bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Visus pavergsiantys bulviniai blynai

Cukinijų blyneliai su varškės sūriu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Cukinijų blyneliai su varškės sūriu