Ingredientai

Kalendros (galima pakeisti petražolėmis) sauja
Miltai 2 v. š.
Druska žiupsnelis
Šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
Aliejus (kepti)
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, sudėti į indą.

2. Lašišą supjaustyti ~2 cm dydžio kubeliais, sudėti kartu su cukinija.

3. Kalendrą supjaustyti (galima stambiau), pasiliekant kelis lapelius papuošimui. Ji taip pat keliauja į indą.

4. Įmušti kiaušinį, dosniai įberti juodujų pipirų ir truputį druskos. Viską gerai išmaišyti. Dėti 2 šaukštus miltų ir vėlgi viską išmaišyti.

5. Keptuvėje įkaitinti šaukštą aliejaus (kepimui naudoju kokosų), šaukštu kabinti paplotėlių masę ir dėti į keptuvę. Blynelių išeis apie 6 – tai priklausys nuo to, kokio dydžio jie bus. Kepti apie 5 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

Tinklaraštis „Wild Spoons“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai