Gaminimo eiga

Supjaustykite cukinijas į keturias lygias dalis ir kepkite aliejuje apie 5 minutes. Sudėkite kario pastą ir kaitinkite apie 30 sek. Įspauskite žaliosios citrinos sultis ir įpilkite sojų padažo.

Kaitinkite, kol užvirs. Supilkite kokosų pieną ir kaitinkite, kol cukinijos suminkštės. Apibarstykite cukinijas skrudintomis kokosų drožlėmis.

Patiekite su raudonųjų kopūstų salotomis, ryžių arba kiaušinių makaronais.

Salotoms supjaustykite kopūstą, svogūną, obuolius ir viską sumaišykite.

Įdėkite truputį druskos. Įspauskite žaliųjų citrinų sulčių ir sumaišykite su kitais ingredientais. Papuoškite skrudintomis kokosų drožlėmis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena