Ingredientai

Pievagrybiai 20 vnt.
Cukinijos 0.5 vnt.
Kietasis sūris 100 g
Sviestas 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kalendros 1 šaukštas
Rozmarinai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.

Pievagrybius nuplaukite, sausai nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.

Į kepurėles įdėkite po vyšnios dydžio sviesto gabaliuką, pabarstykite druska, pipirais.

Sutarkuokite smulkiai sūrį, supjaustykite labai smulkiai jauną cukiniją.

Sūrį sumaišykite su cukinija, pagardinkite čiobreliais, rozmarinais ir šviežiomis, smulkiai pjaustytomis kalendromis.

Gerai išmaišytą įdarą dėkite į paruoštas pievagrybių kepurėles.

Sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla