Ingredientai

šviežiai spaustų citrinų sulčių 200 ml
kiaušinių 3 vnt.
cukraus 500 ml
sviesto 200 g

Gaminimo eiga

1. Citrinų sultis sumaišykite su kiaušiniais ir cukrumi. Virkite nuolat maišydami, kol kremas ims tirštėti.

2. Maišydami pamažu dėkite sviestą. Nuimkite puodą nuo viryklės ir supilkite marmeladą į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Reikia pasistengti

Citrinų marmeladas

Lengvai paruošiamas
40 min.

Obuolių ir slyvų uogienė

Lengvai paruošiamas

Ananasų uogienė