Už receptą dėkojame skaitytojai Rasai.

Gaminimo eiga

Apelsinus ir citrinas nulupkite (palikite po vieną neluptus), gana nestambiai supjaustykite. Jei yra sėklų, jas išrinkite.

Neluptus apelsiną ir citriną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius padalinkite į aštuonias dalis.

Viską supilkite į puodą.

Suberkite migdolų drožles ir cukrų.

Kaitinkite kol užvirs. virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai