Už receptą dėkojame skaitytojai Rasai.
Gaminimo eiga
Apelsinus ir citrinas nulupkite (palikite po vieną neluptus), gana nestambiai supjaustykite. Jei yra sėklų, jas išrinkite.
Neluptus apelsiną ir citriną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius padalinkite į aštuonias dalis.
Viską supilkite į puodą.
Suberkite migdolų drožles ir cukrų.
Kaitinkite kol užvirs. virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.
Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.
Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.
Atsiliepimai