Ingredientai
Česnakai
skiltelė
Raudonėliai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Karis
žiupsnelis
Druska
žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Tekila
15
ml
Daržovių sultinys
50
ml
Gaminimo eiga
Produktai: 25 ml šviežių mandarinų sulčių, 25 ml šviežių apelsinų sulčių, 0,5 česnako skiltelės, 1 g džiovintų raudonėlių, 1 g džiovintų bazilikų, 1 g kario, 1 g druskos, 1 šaukštas alyvuogių aliejaus, 50 ml sultinio, 15 ml tekilos.
Kaip gaminti:
Sultis, aliejų, smulkintą česnaką, žoleles ir druską sumaišykite. Masę suberkite į keptuvę, užpilkite sultiniu, išgarinkite ant stiprios ugnies. Kai buljonas išgaruos, įpilkite tekilos ir uždekite. Būkite atsargūs, nes liepsna bus gana aukšta. Patiekite šaltą arba karštą padažą prie žuvies.
Atsiliepimai