Chačiapuris – patiekalas, kuriuo tikrai galima nustebinti artimuosius, ypač jei jį gaminate namuose. Sotus, gardus – nikas tokio neatsisakys. Kviečiame pagaminti chačiapurį su vištiena.

Gaminimo eiga

1. Tešlą užmaišykite iš miltų, sausų mielių, šlakelio alyvuogių aliejaus ir šilto vandens. Šilto vandens reikia tiek, kad tešla būtų prie rankų nelimpanti, bet minkšta ir vientisa.

2. Tešlą palikite pakilti mažiausiai 3 valandas.

3. Keptą arba virtą vištieną labai smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su rikotos sūriu ir tarkuotu mocarelos sūriu. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

4. Iš tešlos suformuokite paplotėlį rankomis, viduryje pabarstykite sūrio ir vištienos mišinio, suimkite kraštelius į krepšelį, tada vėl suspauskite į paplotėlį.

5. Paviršių aptepkite kiaušinio, sumaišyto su šlakeliu vandens, mišiniu ir užbarstykite tarkuota mocarela ir druska.

6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai