Ingredientai
Gaminimo eiga
2. Salotą suplėšykite rankomis (taip sveikiau).
3. Šviesią duoną supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Apkeptas riekeles nusausinkite popierine servėtele.
4. Salotas apšlakstykite salotų padažu „Cezario“ ir viską išmaišykite.
5. Parmezano sūrį skustuku įpjaustykite į salotas ir išmaišykite.
6. Šviesios duonos riekeles apšlakstykite padažu ir dėkite ant jų paruoštas salotas, užtarkuokite sūrio, dėkite kelis mėtų lapelius.
7. Iškepusią vištieną supjaustykite gabaliukais, užberkite smulkintos mėtos, išmaišykite.
8. Ant duonos riekelės su salotomis dėkite vištienos gabaliukus.
ALFO PATARIMAI:
· Sumuštinį galite gaminti su vištiena arba be jos.
· Vietoje „Iceberg“ galite rinktis romanines salotas.
· Jei mėgstate česnaką, galite juo įtrinti duonos riekeles.
· Į salotas galite įmaišyti vyšninių pomidorų.
Atsiliepimai