Ingredientai

Citrinų sultys 2 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Batonas 4 riekelės
Salotos 4 saujos
Česnakai 3 skiltelės
Garstyčios 1 šaukštas
Citrinų sultys 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Česnaką sutrinkite ir užpilkite aliejumi. Palikite kelioms minutėms.

Baltą duoną ar batoną supjaustykite kubeliais (prancūzišką batoną galite pjaustyti riekelėmis), apšlakstykite česnakiniu aliejumi ir paskrudinkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Išlukštentas krevetes apliekite išspaustomis citrinų sultimis ir kelias minutes pamarinuokite meduje su išspaustu česnaku. Kepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.

Salotas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite ir apšlakstykite česnakiniu aliejumi. Išmaišykite.

Vieną kiaušinį išvirkite kietai, kitą minkštai.

Kietai virtą kiaušinį supjaustykite.

Kietąjį sūrį stambiai sutarkuokite arba labai plonai supjaustykite.

Minkštai virtą kiaušinį dėkite į dubenį kartu su Vorčesterio padažu, garstyčiomis, citrinų sultimis ir česnakiniu aliejumi.

Viską sumalkite.

Salotas sumaišykite su kiaušiniu, vištiena, skrebučiais, pomidorais ir sūriu.

Užpilkite paruošto padažo.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai