Ingredientai
Česnakas
4 skiltelės
Petražolės
3 v. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Druska
1 a. š.
Malti juodieji pipirai
0.5 a. š.
Porcijos: 4
Pasigaminkite česnakinį žolelių sviestą. Šis gardus sviestas tiks pagardinti įvairių rūšių duonos riekeles. Kasdienybės dalimi tapusį produktą tautiečiai noriai gardina įvairiausiais priedais ir tokiu būdu pasigamina česnakinį žolelių sviestą.
Gaminimo eiga
Kambario temperatūroje suminkštėjusį sviestą sumaišykite su susmulkintu česnaku, aliejumi, prieskoniais ir žolelėmis.
Gautą masę sudėkite ant kepimo popieriaus ir susukite į dešrą primenantį ritinėlį. Užsukę popieriaus galus dėkite į šaldytuvą ir naudokite ne ilgiau nei savaitės.
Receptu dalijasi „Maxima“