Namuose per kelias minutes galima sviestą pagardinti įvairiais skoniais ir pasigaminti česnakinį žolelių sviestą. Toks česnakinis žolelių sviestas gali būti naudojamas kaip užtepėlė vaišinant svečius, sumuštiniams, padažams arba kaip greitas užkandis, užtepus ant šviežios duonos riekės. Aštresnio, ryškesnio skonio česnakiniu žolelių sviestu gardinkite troškinius ar ant jo kepkite daržoves.

Gaminimo eiga

1. Atšildykite sviestą iki kambario temperatūros – jis taps purus ir minkštas.

2. Dubenyje sumaišykite sviestą su visais smulkintais ingredientais, naudokite patogų įrankį, pvz.: guminę mentelę.

3. Gautą masę sudėkite į kepimo popierių ir suformuokite norimą formą.

4. Prieš naudodami česnakinį žolelių sviestą bent kelias valandas atvėsinkite sviestą šaldytuve.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Maxima”.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai