Ingredientai

Virtos bulvės 2 vnt.
Rūgpienis 1 l
Česnakai 4 skiltelės
Rauginti burokėliai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Česnako skilteles nulupti ir sutrinti kartu su virtomis bulvėmis.

Pabarstykite pipirais druska ir išmaišykite.

Masę užpilkite rūgpieniu ir suberkite stambiai tarkuotą raugintą buroką.

Išmaišykite ir skanaukite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu