Ingredientai
Alyvuogių aliejus
3 šaukštas
Miltų
220 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Mocarelos sūris
200 g
Česnako
3 vnt.
Grietinės
2 šaukštas
Aliejaus
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir trynį. Įpilkite 100 ml šilto vandens, užminkykite tešlą.
Tešlą gerai iškočiokite ant stalo, paskui susukite į maistinę plėvelę ir palikite 30 min.
Česnako skilteles supjaustykite griežinėliais, mocarelą – šiaudeliais.
Įklokite į kepimo skardą kepimo popieriaus, paviršių patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą, įkelkite į kepimo skardą.
Aptepkite grietine, tada sudėliokite česnako ir mocarelos gabalėlius, pabarstykite druska, maltais čiobreliais. Kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje 15 min.