Ingredientai

bulvių 5 vnt.
druskos žiupsnelis
IKI varškės 0.5 pakuotės
česnako 1 skiltelė
IKI krapų 1 sauja
vandens 1 stiklinė
grietinės 2 v. š.
Porcijos: 2
Jei dar nesate ragavę cepelinų su varške, neturėtumėte ilgam atidėlioti to malonumo. Taip patiks, kad tikrai suvalgysite ne vieną. Cepelinus su varške patiekite su grietine.

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite, nusunkite ir sumaišykite su druska.

2. IKI varškę sumaišykite su tarkuotu česnaku, IKI kiaušiniu, smulkintais IKI krapais, druska ir pipirais.

3. Iš nuspausto bulvių tarkio formuokite paplotėlius ir į vidų dėkite varškės įdarą. Formuokite cepelinus.

4. Bulvių krakmolą išmaišykite stiklinėje vandens ir supilkite į puodą, kuriame virsite cepelinus. Užvirkite.

5. Sudėkite suformuotus cepelinus ir virkite apie 30–40 min.

6. Cepelinus su varške patiekite su grietine, pipirais ir smulkintais krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai