Ingredientai

Žalios bulvės 10 vnt.
Virtos bulvės 3 vnt.
Norimo riebumo varškė 200 g
Grietinė 1 šaukštas
Mėtos lapeliai
Liesas jogurtas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Bulvių tarkę paruoškite taip, kaip nurodyta pirmajame recepte.

2. Varškę sutrinkite, dėkite kiaušinį, sviestą, grietinę, druską ir pipirus bei smulkiai sukapotus mėtos lapelius.

3. Suformuokite cepelinus, virkite apie 20–25 minutes.

4. Patiekite su liesu jogurtu arba imbierinių spirgučių padažu.

Skanios, sočios ir sveikos cepelinų dienos!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“