Ingredientai

Krakmolas 7 šaukštai
Manų kruopos 8 šaukštai
Vanduo 5 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Alinai.

Gaminimo eiga

1. Varškę pertrinkite per sietelį. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonius ir išmaišykite.

2. Suberkite krakmolą, manų kruopas, įpilkite vandens ir išmaišykite. Masė turi gautis ne per skysta, bet lipni ir kad laikytų formą. Jei reikia įpilkite dar šiek tiek vandes.

3. Faršą suberkite į keptuvę kartu su smulkiai pjaustyta šonine ir svogūnu, pabarstykite prieskoniais. Kepkite kelias minutes, kol faršas iškeps.

4. Iš varškės masės nulipdykite blynelius, į vidurį dėkite įdaro ir sulenkite kraštus - darykite įprastus cepelinus.

5. Virkite pasūdytame vandenyje apie 12 minučių.

6. Patiekite su mėgstamu padažu, žalumynais, spirgučiais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis