Ingredientai

Miltai 400 g
Kefyras 0.5 l
Druska žiupsnelis
Česnakai 2 skiltelės
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4
Čeburekų tešla yra šių kepinių gardumo paslaptis. Tešla turi būti pakankamai minkšta, o šitai garantuoja kefyras. Prie čeburekų tešlos – ir vištienos faršo įdaro receptas.

Gaminimo eiga

* Miltus išmaišykite su druska, įpilkite kefyro ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti pakankamai minkšta.

* Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste su išspaustais česnakais, kol gražiai paruduos.

* Svogūnus sumaišykite su faršu ir prieskoniais.

* Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

* Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

* Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Receptu dalijasi skaitytoja Asta

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai