Užsimanėte čeburekų, tačiau esate pavargę ar maisto gaminimui neturite daug laiko? Jokia bėda! Turime jums receptą, pagal kurį gamindami čeburekais mėgausitės vos po 20 minučių.

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos faršą sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir vištienos sultiniu.

2. Įmaišykite smulkintas petražoles ir leiskite faršui pastovėti 15–20 min.

3. Tortilijas lenkite per pusę ir dėkite faršą.

4. Kiaušinį gerai išplakite ir tepkite tortilijų kraštus. Stipriai užspauskite.

5. Gautus čeburekus patepkite aliejumi iš abiejų pusių.

6. Karšto oro gruzdintuvę įkaitinkite iki 200 °C temp. ir kepkite čeburekus apie 10–15 min.

Skanaus!


Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai