Ingredientai

Kiauliena 300 g
Moliūgai 300 g
Salierų šakniavaisiai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Lauro lapai 8 vnt.
Kvapieji pipirai 4 vnt.
Druska pagal skonį
Čiobreliai 2 žiupsneliai
Sviestas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite svieste.

Daržoves supjaustykite ir suberkite į vienos porcijos kepimo indelius.

Suberkite prieskonius, įdėkite vyšnios didumo sviesto gabalėlį, užberkite mėsą ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų.

Uždenkite. Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Patiekiant ant viršaus uždėkite grietinės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba