Ingredientai

Burokėliai 400 g
Kmynai 3 šaukštai
Grietinė šaukštas
Druska pagal skonį
Cukrus 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4
Ypač tinka prie mėsos patiekalų.

Gaminimo eiga

Kmynus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti. Nupilkite ir gerai nuvarvinkite.

Marinuotus burokėlius nuvarvinkite.

Burokėlius sumaišykite su kmynais, pagardinkite druska ir cukrumi.

Įdėkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla