Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Majonezas pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Burokėliai išverdami arba iškepami folijoje.

2. Džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min).

3. Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.

4. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas