Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Burokėliai išverdami arba iškepami folijoje.

2. Džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min).

3. Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.

4. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Balta mišrainė su tuno majonezu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Balta mišrainė su tuno majonezu

Balta mišrainė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Balta mišrainė