Ingredientai

Marinuoti burokėliai 100 g
Morkos 150 g
Obuoliai 100 g
Druska pagal skonį
Grietinė 2 šaukštai
Krienai 1 šaukštelis
Majonezas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Marinuotus burokėlius gerai nuvarvinkite.

Morkas ir nuluptus obuolius sutarkuokite burokine tarka.

Viską sumaišykite su grietine, krienais, majonezu ir pagardinkite druska.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba