Ingredientai

Burokėlių mišrainė arba virti burokėliai su majonezu 150 g
Smulkinti krapai 1 v. š.
Batonas su kefyru ir kalciu 2 riekelės
Gražgarstės ar kitų salotų lapai sauja
Minkštas ožkos sūris arba feta (sutrupinta) 40 g
Moliūgų sėklos 2 šaukšteliai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Paskrudinkite duoną ir užtepkite burokėlių mišrainės.

2. Ant kiekvienos riekės uždėkite gražgarsčių, šiek tiek ožkos sūrio, krapų. Taip pat pabarstykite moliūgų sėklomis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba