Ingredientai

Morkos 150 g
Grietinė 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Cukrus žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Šviežius burokėlius nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

2. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite burokine tarka.

3. Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir sutarkuokite burokine tarka.

4. Viską sumaišykite, pagardinkite cukrumi, druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.

5. Įdėkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Balta mišrainė su tuno majonezu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Balta mišrainė su tuno majonezu

Balta mišrainė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Balta mišrainė