Ingredientai

Burokėliai 100 g
Obuoliai 100 g
Morkos 150 g
Grietinė 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Cukrus žiupsnelis
Citrinų sultys šlakelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Šviežius burokėlius nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite burokine tarka.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir sutarkuokite burokine tarka.

Viską sumaišykite, pagardinkite cukrumi, druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.

Įdėkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla