Ingredientai
Burokėliai
4
vnt.
Avokadai
2
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Rozmarinai
žiupsnelis
Druska
3
žiupsneliai
Pipirai
žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Citrinų sultys
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
2. Minkštą avokadą nulupkite, išimkite kaulą ir smulkiai supjaustykite.
3. Raudonąjį svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į avokadus.
4. Į avokadus supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
5. Avokadų tyrę sukrėskite į konditerinį maišelį.
6. Ant didžiausio burokėlio griežinėlio išspauskite avokadų tyrės, uždenkite mažesniu griežinėliu, vėl uždenkite dar mažesniu griežinėliu. Taip sluoksniuojant suformuokite eglutę.
Skanaus!
Atsiliepimai