Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Rozmarinai žiupsnelis
Druska 3 žiupsneliai
Pipirai žiupsnelis
Citrinų sultys 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

2. Minkštą avokadą nulupkite, išimkite kaulą ir smulkiai supjaustykite.

3. Raudonąjį svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į avokadus.

4. Į avokadus supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

5. Avokadų tyrę sukrėskite į konditerinį maišelį.

6. Ant didžiausio burokėlio griežinėlio išspauskite avokadų tyrės, uždenkite mažesniu griežinėliu, vėl uždenkite dar mažesniu griežinėliu. Taip sluoksniuojant suformuokite eglutę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai