Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Obuoliai (nedideli) 4 vnt.
Cukrus 6 šaukštai
Kefyras 4 šaukštai
Soda 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupame, išimame sėklas ir juos sutarkuojame.

2. Toliau į dubenį sudedame varškę, sutarkuotus obuolius, miltus, cukrų, kefyre nugesintą sodą, įmušame kiaušinius ir masę gerai išminkome.

3. Iš gautos varškinės tešlos formuojame storus blynelius ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi.

4. Kepame, kol varškėčiai gražiai apskrunda.

5. Patiekiame šiltus su grietine arba jogurtu, pagal kiekvieno skonį.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sklindžiai su moliūgais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sklindžiai su moliūgais

Ypatingi varškėčiai
Lengvai paruošiamas
25 min.

Ypatingi varškėčiai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“