Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Obuoliai (nedideli) 4 vnt.
Cukrus 6 šaukštai
Kefyras 4 šaukštai
Soda 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupame, išimame sėklas ir juos sutarkuojame.

2. Toliau į dubenį sudedame varškę, sutarkuotus obuolius, miltus, cukrų, kefyre nugesintą sodą, įmušame kiaušinius ir masę gerai išminkome.

3. Iš gautos varškinės tešlos formuojame storus blynelius ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi.

4. Kepame, kol varškėčiai gražiai apskrunda.

5. Patiekiame šiltus su grietine arba jogurtu, pagal kiekvieno skonį.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai