Ingredientai

Miltai 1.5 puodelio
Rudasis cukrus 1.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Cinamonas 2 šaukšteliai
Kiaušiniai 2 vnt.
Moliūgų tyrė 2 puodeliai
Kokosų aliejus 0.5 puodelio
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Grietinėlė 100 ml
Cukraus pudra 3 šaukšteliai
Maskarponės sūris 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir sutrinkite į tyrę.

Viename dubenyje sumaišykite birius produktus, kitame – kiaušinius, moliūgų tyrę, aliejų ir vanilės ekstraktą.

Sumaišykite viską tarpusavyje.

Gautą tešlą išpilstykite į keksiukų formeles (nepilkite iki pat viršaus) ir kepkite 20 minučių.

Kremui suplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standumo ir sumaišykite su maskarponės sūriu. Konditeriniu švirkštu kremą užtepkite ant atvėsusių keksiukų viršaus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu