Ingredientai

Kiaušiniai 6 vnt.
Pienas 100 ml
Grietinėlė 50 ml
Druska žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Kiaušinius gerai išplakite su prieskoniais, pienu ir grietinėle.

Keptuvėje ištirpinkite lydytą sviestą (ghi sviestą) ir kai įkais supilkite kiaušinių plakinį.

Kepkite nemaišant ant mažos ugnies, kol apatinė pusė iškeps (ji turi lenkvai atkibti nuo keptuvės dugno).

Apverskite ir palaukite, kol iškeps antra pusė.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Burnoje tirpstantis omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais

Kepti kiaušiniai KITAIP
Lengvai paruošiamas
25 min.

Kepti kiaušiniai KITAIP

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba