Ingredientai
Manų kruopos
200
g
Cukrus
200
g
Miltai
200
g
Margarinas
100
g
Obuoliai
1
kg
Grietinė
0.5
stiklinės
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Obuolius sutarkuokite burokine tarka.
Į dubenį suberkite manų kruopas, miltus, cukrų, sudėkite grietinę, suberkite prieskonius ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite sviestu. Dėkite ploną sluoksnį miltinio mišinio, ant viršaus obuolių, vėl miltinio ir vėl obuolių. Sluoksniuokite ir pabaikite miltiniu mišiniu.
Ant viršaus užtarkuokite šalto margarino.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Patiekite atvėsusį.
Atsiliepimai