Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 0.5 stiklinės
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas žiupsnelis
Kardamonas žiupsnelis
Lazdyno riešutai 4 šaukštai
Razinos 4 šaukštai
Porcijos: 10
Labai skanus morkų pyragas.

Gaminimo eiga

1. Morkas smulkiai sutarkuokite.

2. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

3. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

4. Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

5. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus bei razinas. Gerai išmaišykite.

6. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

7. Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-55 minutes.

8. Kol kepa, paruoškite kremą. Ištirpinkite šokoladą ir išsukite su maskarponę.

9. Kremą tepkite dar ant gerokai šilto pyrago.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai