Ingredientai
Svogūnai
2
vnt.
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Pievagrybiai
200
g
Česnakai
1
skiltelė
Moliūgai
500
g
Aliejus
2
šaukštai
Kiaušiniai
6
vnt.
Grietinėlė
0.5
stiklinės
Mocarelos sūris
300
g
Fermentinis sūris
200
g
Duonos džiūvėsėliai (kubeliai)
2
stiklinės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.
2. Išdarykite papriką, moliūgą, nuvalykite grybus ir viską supjaustykite mažais kubeliais.
3. Ant silpnos ugnies aliejuje pakepinkite svogūnus su supjaustytu česnaku.
4. Po kelių minučių sudėkite likusias daržoves ir 4-5 minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies.
5. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius ir supilkite grietinėlę.
6. Suberkite tarkuotą fermentinį ir kubeliais pjaustytą mocarelos sūrį, duonos kubelius, druską, pipirus ir daržovių mišinį.
7. Supilkite į sviestu pateptą 26 cm skersmens formą aukštais kraštais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
8. Prieš pjaustydami leiskite apkepui šiek tiek praaušti.
9. Patiekite su žaliomis salotomis.
Atsiliepimai