Ingredientai
Bulvės
10
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Kefyras
0.5
puodelio
Voveraitės
2
puodeliai
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves sutarkuokite kartu su vienu svogūnu, įberkite druskos, pipirų ir įpilkite kefyro.
Kitą svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su smulkiai pjaustyta šonine ir voveraitėmis į keptuvę su šaukštu aliejaus. Pagardinkite druska ir kepkite, kol svogūnai gražiai pagels, o šoninė paskrus.
Voveraites supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
Gautą masę supilstykite į vienos porcijos kepimo indelius.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Patiekite su grietine.
Atsiliepimai