Ingredientai

Bulvės 10 vnt.
Druska pagal skonį
Kefyras 0.5 puodelio
Voveraitės 2 puodeliai
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite kartu su vienu svogūnu, įberkite druskos, pipirų ir įpilkite kefyro.

Kitą svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su smulkiai pjaustyta šonine ir voveraitėmis į keptuvę su šaukštu aliejaus. Pagardinkite druska ir kepkite, kol svogūnai gražiai pagels, o šoninė paskrus.

Voveraites supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.

Gautą masę supilstykite į vienos porcijos kepimo indelius.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai