Ingredientai
Parmezano sūris
100
g
Čederio sūris
150
g
Sviestas
60
g
Miltai
50
g
Pienas
300
ml
Garstyčios
0.5
šaukštelio
Muskato riešutai
žiupsnelis
Kiaušiniai
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Sūrius smulkiai sutarkuokite.
2. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.Baltymus išplakite iki standžių putų.
3. Išlydykite sviestą.
4. Kaitinant ir maišant suberkite miltus.
5. Maišant po truputį supilkite pieną. Išmaišykite, sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 6-7 minutes.
6. Pagardinkite prieskoniais, nukelkite nuo ugnies ir maišant suberkite sūrį.
7. Maišykite kol sūriai ištirps.
8. Kai šiek tiek atvės, atsargiai įmaišykite trynius ir išplaktus baltymus.
9. Sviestu ištepkite kepimo formeles ir supilstykite mišinį.
10. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai