Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Puode užvirkite vandenį, sudėkite sviestą, cukrų, druską, išmaišykite viską ir virkite kol sviestas ir cukrus išsilydys.

Nenukeldami puodo nuo ugnies supilkite miltus sumaišytus su cinamonu bei vaniliniu cukrumi. Viską gerai išmaišykite mediniu šaukštu, o kai masė atšoks nuo puodo sienelių nukelkite nuo ugnies.

Tuomet maišykite kol ji taps vientisa ir neliks miltų grūdelių, atvėsinkite. Tada maišydami įmuškite po vieną kiaušinį bei maišykite kol ji taps glotni ir vientisa.

Paruoštą tešlą sudėkite į konditerinį maišelį su žvaigždutės antgaliu. Puode įkaitinkite aliejų ir įspauskite apie 10 cm ilgio “makaronus”.

Churos kepkite apie 2 minutes iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Kepinius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Papuošimui desertą apibarstykite cukraus pudra.

Šokoladiniam padažui pagaminti, puode užvirinkite pieną. Maišydami, kad nesusidarytų gumulėlių, supilkite kakavą ir sudėkite smulkintą šokoladą. Pakaitinkite kelias minutes, kol ištirps šokoladas ir tada viską supilkite į puodelį.

Jei norite saldesnio padažo galite įberti cukraus ir pakaitinti kol jis ištirps.

Skanaus!

Restoranas „Barcelona“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai