Ingredientai
Morkos
600
g
Miltai
200
g
Migdolų miltai
200
g
Sviestas
200
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Rudasis cukrus
200
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Morkas sutarkuokite bulvių tarka ir sumaišykite su puse nurodyto cukraus.
Kitą pusę cukraus išsukite su kiaušiniais.
Į morkų masę supilkite išlydytą sviestą, įmaišykite miltus, migdolų miltus su kepimo milteliais.
Sudėkite išsuktus kiaušinius ir suberkite cinamoną.
Gerai išmaišykite.
Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.
Atsiliepimai