Ingredientai

SANTA MARIA TACO aštrus padažas pagal skonį
Aliejus 1 šaukštas
Salotos pagal skonį
Tarkuotas sūris pagal skonį
Gvakamolės padažas pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pakepkite mėsą aliejuje. Sudėkite prieskonių mišinį ir papriką. Gerai išmaišykite ir 2–3 minutes pakaitinkite neuždengtoje keptuvėje.

Pašildykite tortilijas orkaitėje ir sudėkite į jas paruoštą mėsos mišinį.
Sudėkite priedus ir užpilkite TACO padažo. Užlenkite tortilijos šonus ant įdaro ir suvyniokite kaip buritą.

Patarimas!

Jei norite, kad įdaras būtų dar maistingesnis, įdėkite virtų ryžių!

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai