Ingredientai
Jautiena
400
g
SANTA MARIA BURRITO prieskonių mišinys
1
pakelis
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
SANTA MARIA TACO aštrus padažas
pagal skonį
Aliejus
1
šaukštas
Salotos
pagal skonį
Supjaustyti pomidorai
pagal skonį
Tarkuotas sūris
pagal skonį
Gvakamolės padažas
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pakepkite mėsą aliejuje. Sudėkite prieskonių mišinį ir papriką. Gerai išmaišykite ir 2–3 minutes pakaitinkite neuždengtoje keptuvėje.
Pašildykite tortilijas orkaitėje ir sudėkite į jas paruoštą mėsos mišinį.
Sudėkite priedus ir užpilkite TACO padažo. Užlenkite tortilijos šonus ant įdaro ir suvyniokite kaip buritą.
Patarimas!
Jei norite, kad įdaras būtų dar maistingesnis, įdėkite virtų ryžių!
Atsiliepimai