Ingredientai
bulvių virtinukų
200
g
svogūno
1
vnt.
pievagrybių
1
sauja
česnako
2
skiltelės
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
čiobrelio
2
šakelės
grietinėlės
100
ml
Paruoškite bulvių virtinukų su grybais – bus gardžiausi pietūs. Greitai pagaminamas patiekalas nustebins savo skoniu. Paruoštus bulvių virtinukus su grybais pagardinkite čiobreliais.
Gaminimo eiga
1. Virtinukus išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais, pievagrybius susmulkinkite griežinėliais, česnako skilteles smulkiai sukapokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkintas daržoves 2–3 min., kol suminkštės.
3. Į keptas daržoves sudėkite išvirtus virtinukus. Pagardinkite druska, pipirais ir čiobrelio lapeliais.
4. Supilkite grietinėlę ir patroškinkite 3–4 min.
5. Pagardinkite čiobreliais ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai