Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Pienas 4 šaukštai
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Karis žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Nulupkite ir sutarkuokite bulves. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.

Supilkite ištirpintą sviestą, kiaušinių trynius, druską ir pieną. Išminkykite, kad pasidarytų vientisa tešla.

Įdarui paukštienos filė supjaustykite mažais kubeliais.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną, apkepinkite svieste, suberkite filė gabaliukus ir prieskonius.

Ataušinkite ir įmaišykite kiaušinius.

Padalykite tešlą perpus.

Iškočiokite du skritulius ir vienu jų išklokite riebalais pateptos išardomos 24 cm skersmens formos dugną ir kraštus.

Išskirstykite ant tešlos įdarą ir uždenkite jį antruoju tešlos skrituliu. Aptepkite kiaušinio baltymu.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai