Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Cukinijos (nedidelės)
2
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Pienas
0.5
puodelio
Krakmolas
1
šaukštas
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
pagal skonį
Grietinė
5
šaukštai
Varškė
3
šaukštai
Česnakai
1
skiltelė
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Svogūną smulkiai supjaustykite ir lengvai apkepkite svieste.
Bulves sutarkuokite smulkia burokine tarka ir užpilkite karštu pienu. Išmaišykite.
Smulkia burokine tarka sutarkuokite nuluptą cukiniją (sėklas taip pat išimkite) ir įmaišykite į nuplikytas bulves.
Įmaišykite svogūnus, krakmolą ir prieskonius.
Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Masę suverskite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą laiko.
Patiekite su varškės ir grietinės padažu.
Padažui išsukite varškę su grietine, išspaustu česnaku ir druska.
Atsiliepimai