Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Pienas 0.5 puodelio
Krakmolas 1 šaukštas
Druska 1 šaukštelis
Pipirai pagal skonį
Grietinė 5 šaukštai
Varškė 3 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Druska žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Svogūną smulkiai supjaustykite ir lengvai apkepkite svieste.

Bulves sutarkuokite smulkia burokine tarka ir užpilkite karštu pienu. Išmaišykite.

Smulkia burokine tarka sutarkuokite nuluptą cukiniją (sėklas taip pat išimkite) ir įmaišykite į nuplikytas bulves.

Įmaišykite svogūnus, krakmolą ir prieskonius.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Masę suverskite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą laiko.

Patiekite su varškės ir grietinės padažu.

Padažui išsukite varškę su grietine, išspaustu česnaku ir druska.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai