Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Cukinijos (jaunos)
1
vnt.
Varškė
200
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
0.5
puodelio
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
2
skiltelės
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves sutarkuokite bulvių tarka, jei reikia, nusunkite atsiradusį skystį ir užpilkite karštu pienu. Išmaišykite.
Bulvių tarka sutarkuokite nuluptą cukiniją (sėklas taip pat išimkite), nusunkite skystį ir įmaišykite į nuplikytas bulves.
Įmaišykite varškę, įspauskite česnaką ir suberkite prieskonius.
Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Masę suverskite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą laiko.
Atsiliepimai