Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Cukinijos (jaunos) 1 vnt.
Varškė 200 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 0.5 puodelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite bulvių tarka, jei reikia, nusunkite atsiradusį skystį ir užpilkite karštu pienu. Išmaišykite.

Bulvių tarka sutarkuokite nuluptą cukiniją (sėklas taip pat išimkite), nusunkite skystį ir įmaišykite į nuplikytas bulves.

Įmaišykite varškę, įspauskite česnaką ir suberkite prieskonius.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Masę suverskite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą laiko.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai