Ingredientai

Bulvės 0.5 kg
Pienas 0.5 stiklinės
Svogūnai 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Miltai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite bulvių tarka, nusunkite.

2. Užpilkite karštu pienu, įberkite prieskonių ir išmaišykite.

3. Smulkiai pjaustytus pievagrybius apkepkite su labai smulkiai pjaustytu svogūnu.

4. Pievagrybius suberkite į bulvių tarkius.

5. Suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, miltus.

6. Viską gerai išmaišykite.

7. Sudėkite tešlą į silikonines keksiukų formeles.

8. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“