Ingredientai

Bulvės 0.5 kg
Pienas 0.5 stiklinės
Pievagrybiai 8 vnt.
Svogūnai 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Kietasis sūris 100 g
Miltai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite bulvių tarka, nusunkite.

Užpilkite karštu pienu, įberkite prieskonių ir išmaišykite.

Smulkiai pjaustytus pievagrybius apkepkite su labai smulkiai pjaustytu svogūnu.

Pievagrybius suberkite į bulvių tarkius.

Suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, miltus.

Viską gerai išmaišykite.

Sudėkite tešlą į silikonines keksiukų formeles.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba