Ingredientai

Bulvės 600 g
Varškės sūris su kmynais 150 g
Ementalio sūris 50 g
Parmezano sūris 50 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kmynai pagal skonį
Kiaušiniai 1 vnt.
Grietinėlė 150 ml
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pabarstykite druska, pipirais ir kmynais.

Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite, ementalio sūrį sutarkuokite, o baltą varškės su kmynais sūrį sutrupinkite kuo smulkiau.

Kepimo indą ištepkite sviestu. Dėkite bulvių sluoksnį, varškės sūrio, vėl bulvių, ementalio sūrio sluoksnį, bulvių, varškės sūrio, vėl bulvių ir kietojo sūrio.

Kiaušinius suplakite su liesa grietinėle ir plakinį užpilkite ant viršaus.

Indą uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Foliją nuimkite ir kepkite dar 15-20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu