Ingredientai
Gaminkite bulvių ir porų sriubą, kuri nustebins turtingu skoniu. Šią trintą sriubą mielai valgo ir vaikai. Patiekdami bulvių ir porų sriubą gardinkite grūstais pipirais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga
Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite susmulkintus porus, česnaką, pankolį ir salierus. Viską pagardinkite druska ir apie 10-13 minučių maišydami pakepkite.
Tuomet pasūdytame vandenyje išvirkite kelias bulves. Jas sudėkite į gautą porų, pankolių ir salierų mišinį, įdėkite čiobrelių, lauro lapų, supilkite sultinį ir dar kelias minutes viską patroškinkite.
Galiausiai iš gauto mišinio išimkite čiobrelius bei lauro lapus.
Naudodami trintuvą sutrinkite sriubą iki vientisos masės. Įmaišykite citrinos sultis.
Supylus sriubą į lėkštes pagardinkite ją grūstais pipirais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Receptu dalijasi „Iki“.