Gaminkite bulvių ir porų sriubą, kuri nustebins turtingu skoniu. Šią trintą sriubą mielai valgo ir vaikai. Patiekdami bulvių ir porų sriubą gardinkite grūstais pipirais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Gaminimo eiga

  • Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite susmulkintus porus, česnaką, pankolį ir salierus. Viską pagardinkite druska ir apie 10-13 minučių maišydami pakepkite.

  • Tuomet pasūdytame vandenyje išvirkite kelias bulves. Jas sudėkite į gautą porų, pankolių ir salierų mišinį, įdėkite čiobrelių, lauro lapų, supilkite sultinį ir dar kelias minutes viską patroškinkite.

  • Galiausiai iš gauto mišinio išimkite čiobrelius bei lauro lapus.

  • Naudodami trintuvą sutrinkite sriubą iki vientisos masės. Įmaišykite citrinos sultis.

  • Supylus sriubą į lėkštes pagardinkite ją grūstais pipirais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Receptu dalijasi „Iki“.