Ingredientai
Bulvių
4 vnt.
Cukinijos
1 vnt.
Konservuotų žirnelių
1 stiklinė
Krevečių
2 sauja
Ciegorių ikrų
2 šaukštas
Laiškiniai česnakai
1 sauja
Krapai
1 sauja
Grietinės
4 šaukštas
Majonezo
2 šaukštas
Ciegorių ikrų
2 šaukštas
Porcijos: 4
Sočios salotos su bulvėmis, ir jūros gėrybėmis. Padažas patiekiamas atskirai, todėl labai paranku skaičiuojantiems kalorijas.
Gaminimo eiga
Bulves išverdame su lupena, atšaldome, nulupame ir supjaustome kubeliais. Cukinijos lupti nereikia, tiesiog supjaustome kubeliais.
Visus salotų ingredientus sumaišome bei dedame į indą kuriame patieksime. Padažo ingredientus taip pat sumaišome ir patiekiame atskirai.
Skanaus!