Ingredientai

Bulvės (sutarkuotos) 1 l
Aguonos 1 stiklinė
Manų kruopos 0.5 stiklinės
Kiaušiniai 2 vnt.
Kvapieji pipirai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite.

Suberkite sausas aguonas ir manų kruopas.

Įmuškite kiaušinius, pagardinkite pipirais, druska ir gerai išmaišykite.

Kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Obuolių blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Obuolių blynai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla